"KUNSTMAKERIJ""  KäTHE IS DE NAAM VAN MIJN NIEUWE SCHILDERSATELIER

Cursussen en workshops

In mijn kunstmakerij geef ik diverse malen per week les in allerlei technieken, waarbij gewerkt wordt met paletmes, verfroller, sponzen, papier, gel medium, dit gecombineerd met acrylverf , maar we werken ook met olieverf en aquarelverf, pastelkrijt, houtskool e.d Ervaring is niet nodig, geduld wel. Je schildert wat jezelf wilt. en soms gezamelijk een bepaald onderwerp, vorig jaar was dit portretschilderen. En dit jaar pasteltekenen

In kleine groepen maximaal 7 personen , geef ik les op de maandagavond en dinsdagavond (19.00 tot 21.00 uur) dinsdagochtend(9.45 tot 11.45 uur), bij voldoende deelname.. De lessen zijn inclusief koffie en thee. Per les betaald U € 8.50 . U kunt zich inschrijven voor tien lessen, dit gaat gewoon door zolang als U wilt blijven schilderen en een les mag worden ingehaald als U niet kunt. (Dit geld niet bij 5 lessen, tenzij U daarna inschrijft voor 10 lessen ) op een ander dagdeel in overleg.

Komt U liever eerst 5 keer dat kan ook, dan is het € 50,00

Bij het aanbrengen van een nieuwe cursist(voor minstens 10 lessen ) een les gratis.

De eerste tien lessen kunt U dan gebruik maken van mijn materialen, behalve de doeken, daarna is het de bedoeling dat U zelf de basismaterialen aanschaft.

Een cursusjaar begint in september en eindigt eind mei of juni.

Dit sluiten we af met een activiteit en een bbq .


Liever een cursus aquarelleren of tekenen met pastel, ook dat is mogelijk!! Evenals fjjnschilderen met olieverf

Meer info bel gerust naar onderstaand nummer


WORKSHOP :

Wil je een leuke workshop met vriendinnen, familie of collega's neem dan even contact met mij op en dan kan ik dat voor jullie regelen, met of zonder hapjes en drankjes.Voor contact zie onderaan de pagina.


opgeven tot een week voor de workshop

Af zeggen tot 1 week van te voren, daarna worden de kosten in rekening gebracht

Bij afzegging op de dag zelf is dit 50 % )